3 tips til en god jul man aldrig glemmer

Når højtiden nærmer sig i Danmark og julemåneden er over os, er der en del danskere, der forbinder det med enorm hygge og den bedste tid på året, men måske er gået lidt i stå i forhold til at forny sig. Andre danskere frygter decideret julen, fordi det handler om delebørn, dine, og mine børn og skilsmisseforældre, der ikke kan enes. En del børn holder derfor to juleaftener og det kan også være lidt kedeligt at holde den samme jul to gange i træk. Derfor guider vi her i denne artikel til 3 gode tips til en jul, man aldrig glemmer. Læs med her.

Vent i spænding med en lakridsjulekalender

Er der noget så dejligt som forventningens glæde op til jul, hvis man altså glæder sig til jul? Uanset om man glæder sig eller frygter julen, er der altid noget dejligt i at forsøde den for hver dag i december med en skøn og velsmagende lakridsjulekalender . Her kan man nyde et stykke lakrids hver eneste dag og dermed forkorte ventetiden med ren nydelse eller i hvert fald skabe en skøn dag ud af hver decemberdag op til til den 24 december, hvor juleaften er. Giv den også i gave til en, du har kær og køb den til dine børn, så de hver har en lakridsjulekalender. Lakrids er et typisk dansk fænomen, så hvis du kender en udlænding, som du vil imponere og give en anerledes smagsoplevelse, så giv en lakridsjulekalender i gave.

Dans om juletræet i haven

Mange danskere stiller juletræet indenfor, mens andre har en have, som de kan bruge til formålet. Vi har ofte sne og kulde i Danmark, så mange tænker måske slet ikke over, at juletræsdansen og juleri kunne foregå udenfor. Har I en have, kan det dog være decideret magisk at pynte et stort grantræ udenfor med elektriske LED lys og julepynt af den gammeldags slags og putte godter i kræmmerhusene, som børnene kan gå og finde og spise af. Dans om juletræet i ført frakker og halstørklæder, huer og vanter, og se, hvordan det skaber en magisk juleaften.

Shop julegaver på julemarkeder

Er der noget så hyggeligt som alle de julemarkeder, der popper op i december rundt omkring i landet? Der er julemarkeder der er økologiske, hjemmelavede og hippi agtige, ja, vælg selv efter smag. Nogle har også hjemmelavet keramik, klejner, gløgg, strik, træskærearbejder osv. og her er der al god grund til at finde en unik julegave, som er håndlavet og udført med sjæl og hjerte. https://juleri.dk/julehygge/glaedelig-jul/

Skriv en kommentar