Klar til jule frokost

Dette indlæg er sponsoreret

Årets julefrokost, det kan være at du er værten i år, eller også skal du bare igennem et jag af julefrokoster. Vi kender dem alle sammen, familiejulefrokosten, arbejdsjulefrokosten og den med veninder. Det er tre meget froskellige begivenheder, men med samme fælles nævner, julemaden.  At forberede sig til en julefrokost, kan være en større opgave, og vi vil give dig en lille guide.

Først og fremmest skal man have styr på dagens outfit om det skal være en Julekjole eller en juleskjorte. Mange vil matche tøjet efter den uskrevne dresscode, som der oftest er til denne slags begivenheder. Til julefrokosten med familien vil outfittet nok være præget lidt af noget ærbart, og komfort agtigt. Til julefrokosten på kontoret vil man ofte gøre lidt mere ud af at se professionel, og ordentlig ud.

En anden god tommelfingerregel er at man skal kende sin grænse i forhold til genstande. At drikke sig i hegnet til kontorets julefrokost, vil ende med en meget pinlig start på det nye år. Derfor er det godt at vide ca. hvor meget man skal indtage i løbet af aftenen, og så holde sig til planen.

Find din værtsgave

Det er altid en god ide at have noget med til værten, lige gyldigt hvilket arrangement, man skal til. Dog vil det være ekstra vigtigt at huske en gave til julefrokosten. Julen er gavernes tid, og værten har stået i timer og forberedt julemad, og drikkevarer. Derfor vil det blive set som en smule uhøfligt ikke at have en lille ting med.

Dette kan både være en overfladisk gave, som blomster eller en lille gavekurv. Hvis man kender vedkommende der af holder julefrokosten kan man købe en lidt mere personlig gave. Dette kan være en lille nøglering, noget til krop og sind eller noget pynt til hjemmet. Dette er dog kun hvis man kender værten relativt godt.

Skriv en kommentar