Giv en anderledes julegave

Hele samfundet kører på højtryk døgnet rundt, du er en del af det, og derfor følger du med i hastigheden. Måske er du bevidst om det eller også følger du helt ubevidst et højt tempo. 

Det kan være sjovt at gøre sig bevidst om alt det underbevidste med fx hypnoterapi. Dette kunne også være en god julegave at give.

Slap af i juleferien

I en travl hverdag er det sjældent, at man tager sig tiden til at komme fuldstændig ned i gear, hvor der ikke er andre faktorer, der spiller ind. Man har ofte et eller andet element at tænke på, der kan være forstyrrende, når man prøver at koble af fra alle de praktiske ting, der normalvis styrer ens liv. 

Juletiden er perfekt til at sætte tiden af til bare at være til stede og få plejet de relationer, man virkelig værdsætter. Det er også enormt givende at værne om hinanden og se hinanden i sammenhænge, man ikke ser hinanden i normalt.

Lav hyggelige ting

Når alle har ferie og tiden blot er afsat til at være sammen, kan man passende udnytte muligheden til at lave nogle ting, man normalt ikke tager sig tiden til at lave. 

I den rolige atmosfære, der planter sig i højtiden, er det på tide, at man finder alle de gode spil frem fra hylderne og tager sig tiden til at samles ved bordet med en kop varm te. Man kan også sagtens slappe af sammen men hver for sig. 

Det kunne man gøre ved at sidde med hver sin bog og fordybe sig i forskellige universer, men samtidig mærke nærværet, der er. 

Skriv en kommentar