Mere om julen

Vil du gerne vide mere om julen? Det vil de fleste gerne hvis de i vejen er gået på jagt på nettet efter de gode julesider, med mange forskellige informationer om julen. Her kan du finde nogle af de overordnede informationer om julen som du helt sikkert bør kende til for at kunne sætte ekstra stor pris på hvorfor vi egentlig gør så meget ud af denne højtid, for faktisk er denne højtid ikke den største i forhold til kristendommen. Her er det nemlig Påsken der er den største højtid.

Måske har du selv gået med spørgsmål omkring julen? Det kan være at du undrer dig over hvorfor netop det lige er at julemanden altid er klædt i rødt eller det kan være at du undrer dig over hvorfor vi Danmark fejrer jul den 24. december mens vi i andre dele af verden fejrer jul d. 25 december? Hvorfor er danske børn lige en ekstra dag hurtigere til at få pakket deres gaver op. Mange af disse spørgsmål vil jeg her prøve at besvare i indlægget. Hvis du vil vide mere om alle de sjove juletraditioner og lignende så vil jeg anbefale at du går ind og læser om det på kristendommen.dk.

Lær om julen

Her kan du som sagt lære alle mulige sjove ting om julen som du måske ikke vidste i forvejen. Skønt at man lære meget af dette i folkeskolen så kan det være at det ikke er alt der hænger ved i takt med at man bliver ældre og ældre, og mange af tingene begynder man måske at tage for givet.

Hvorfor danser vi om juletræet?

For mange er juletræet næsten synonym med selve julen. Men det er faktisk ikke tilfældet at juletræet altid har været en så stor del af julen for det er faktisk kun indenfor de sidste 200 år at juletræet er blevet en del af de danske julevaner. Her kom juletræet nemlig til fra Tyskland, hvor man havde brugt

 

 

Skriv en kommentar