Julekort tekster

Der er mange, der slet ikke sender julekort mere. Det var måske noget de gjorde engang, men så stoppede de med det. Det er en skam, da der ikke er nogen, der ikke sætter pris på et julekort. Det kan nemlig være med til at gøre, at man rent faktisk giver lidt juleglæde til folk. Et julekort betyder ikke så meget i sig selv. For i realiteten er det blot tekst og kort. Dog kommer det til at betyde noget idet man tænker over dets symbolske mening. Der er nemlig noget symbolsk i, at man har et kort, som man giver til folk. Det betyder, at det er en ting man har givet til andre fordi, at man har tænkt meget på dem. Denne tanke er med til at gøre, at man får det bedre og det betyder, at man har tænkt på andre. Det er altid skønt at vide, at andre har tænkt på en. Derfor behøver du faktisk slet ikke at overveje så grundigt hvad du skal skrive på dit julekort. Er du helt på bar bund kan du læse videre. Så vil du få nogle gode råd til hvad der kan stå på et julekort.

Skriv et traditionelt julekort

Tænk altid på modtageren når du skriver tekster til julekort. I det følgende kan du få nogle eksempler på præcis, hvordan en julehilsen kan se ud. 

  1. “Kære julenisse, glædelig jul, håber du kommer til at nyde den”. 

Det er en sjov hilsen, som mange kan smile lidt af. Et andet eksempel er:

  1. “Hej med dig julemand, håber jeg får mange gaver I år, de bedste hilsner nissen”. 

Det kan også være sjovt at referere til modtageren som julemand. Du kan også skrive:

  1. “Ho ho ho, glædelig jul! Glæder mig til at give dig gave juleaften”. 

Det er en hilsen man kan skrive, hvis man skal holde jul sammen. 

Der er også nogle andre julehilsner man kan skrive. Blandt andet kan man overveje at skrive:

  1. “God jul og godt nytår til dig og alle dine nærmeste”. 

Det er en klassisk julehilsen, som de fleste vil blive glad for. Også en hilsen som:

  1. “Jeg ønsker dig og din familie en glædelig og indbringende jul”. 

Det kan man skrive hvis man synes, at modtageren skal have mange gaver. Du kan også skrive:

  1. “Må du have en rigtig dejlig jul, der bade bliver hvid og kærlig”. 

For at have ønsker om en hvid jul er altid oplagt. 

Skriv en kort hilsen til rigtig mange

Har du flere hundrede mennesker du skal skrive til, kan det hurtigt blive svært at skrive noget meget personligt til dem alle sammen. Det kan kræve rigtig meget af dig og det er ikke sikkert, at du kan overskue det. Derfor kan du overveje om ikke det er en god ide at komme og skrive noget meget kort. Et eksempel på noget meget kort du kan skrive er for eksempel:

  1. “Ho ho ho ho ho, glædelig jul”. 

Det er en af de korteste hilsner man kan forestille sig. De fleste vil blive glade for sådan en hilsen. For den er dejlig og siger alt det, som den skal sige. 

En julehilsen kan hurtigt blive til et brev

Skal du skrive noget rigtig sjovt til folk kan du også skrive et længere brev. Det vil selvfølgelig tage lang tid. Det vil både tage lang tid at planlægge og lang tid at skrive. Derfor er det en god ide at man sørger for, at man er i god tid. Man skal helst starte lang tid inden jul. så kan man både nå at skrive brevet og nå at poste det. 

I dette land kan det vare rigtig lang tid for posten at komme frem. Derfor skal man regne med, at der sagtens kan gå nogle uger fra at man har sendt et brev til det er fremme. Derfor er det en god ide at være færdig med ens julekort allerede i november. For så kan man være sikker på, at man har nok julekort og at man har fået skrevet dem godt nok. Brug noget tid på dette og nyd, at du kan få rigtig meget ud af dette. Det kan endda være, at du er så heldig, at du får et eller flere breve retur. 

Skriv en kommentar