3 ideer til at gøre julefrokosten lidt sjovere

Det er juletid, så der er helt sikkert en julefrokost, som står for døren. Om det er familie, venner eller arbejde- eller dem alle – du skal til fest hos i år, så er det altid sjovt at lege nogle lege. Og hvorfor skulle det ikke være dig, der har en leg med i år?

Det er selvfølgelig godt med mad, snaps og snak, men en leg bringer hele festen sammen. Få tre gode lege til din julefrokost nedenfor, eller læs mere her.

3 ideer julefrokost lidt sjovereVær godt forberedt

Først og fremmest skal du være velforberedt for at lave en god leg, som du bl.a. kan læse om på woman. Så sørg for at skabe et overblik over, om du skal have noget med og hvad der skal forberedes inden. Hvis legen er gennemført, er det kun sjovere for gæsterne at være med.

1. Hyggelig julebanko

En god gang julebanko er super hyggeligt! Du kan købe et bankosæt, som kan bruges igen og igen, eller bare printe nogle ting fra nettet. Så er det selvfølgelig godt med et par præmier, som gerne må være sjove og bidrage til festen.

Du kan være personen som læser tallene op, og hvis du er en god performer, kan du lave et show ud af det, så legen bliver endnu sjovere.

2. Pakkeleg med husholdningsfilm 

Hvis du er til en mindre julefrokost, kan du lave en anderledes pakkeleg. Anskaf et par ruller husholdningsfilm og nogle små gaver og slik. Så er det bare med at rulle en lille gave ind af gangen, så du til sidst har en stor kugle. Så skal du kun bruge et sæt terninger og to ovnhasker.

Legen foregår således, at gæsterne står omkring et bord. Det er en der har begge handsker på, som kan pille filmen op og få gaver. Men personen foran slår med terningerne, og når han har fået to ens og der hans tur til at få handskerne på. 

3. Hot Sauce quiz

Hvis du gerne vil skrue op for varmen og skabe en anderledes quiz, kan du lave den med Hot Sauce. Opstil en god quiz, men spørgsmål der har relevans for sammenhængen, eller tag den store nytårsquiz med til julefrokosten. 

Tag en af gæsterne frem på scenen og få ham til at smage forskelle stærke Hot Sauce, hvorefter du stiller ham spørgsmål. Det vil helt sikkert få rummet til at buldre af grin, når en kollega eller ven skal kæmpe sig igennem svarene. 

Find mange flere ideer til sjov underholdning til julefrokosten.

Skriv en kommentar