Julejokes

Derfor skal du have et par julejokes klar til julefrokosten

Hvem har ikke lyst til at være den sjove person til julefrokosten? Julefrokoster kan ofte være akavede og lettere ubehagelige, hvis ikke der er nogle til at løsne op i stemningen. I en presset situation kan det faktisk være utroligt rart, hvis man på forhånd har forberedt dig en smule.

En velplaceret anekdote, leg eller bare en joke kan have utrolig stor indflydelse på stemningen rundt om bordet til julefrokosten. Efter bare en kort tids forberedelse hjemmefra kan du være personen, der redder stemningen.

Gå på jagt efter sjove indslag online

En god idé kan være at gå på nettet og lede efter sjove og vittige indslag. En mulighed er selvfølgelig at søge konkret efter julejokes. Jokes og vittigheder i det hele taget kan dog også være gode i sig selv, uden at de egentlig behøver at handle om jul. Det er jo langt fra alt, der handler om jul, selv til en julefrokost.

I sammenhænge, hvor det drejer sig om nogle venner, er stemningen sandsynligvis mindre presset. Her kan det dog også være en fantastisk følelse at kunne levere et velplaceret grineflip med en sjov bemærkning eller joke.

Hvis du virkelig tænker dig om, vil du sandsynligvis allerede forudsige nogle af de emner, der kan ske at blive bragt op til julefrokosten. Det kan komme an på hvem der kommer, hvad der sker for tiden, og hvordan det plejer at gå. 

Det kan være en hjælp at forestille sig scenarierne udspille sig til julefrokosten, og have en idé om, hvordan den sjove bemærkning skal falde. Ellers kan du ende med at sidde og brænde inde med en sjov joke, fordi der ikke var en god anledning til at fyre den af. Husk, at folk til julefrokoster ofte er meget åbne over for sjov og spas, og der skal ikke så meget til før joken bliver en succes.

Skriv en kommentar