Glædelig jul

10 eksempel på en glædelige julehilsen

Det at sende julekort er desværre en tradition der er ved at dø. Færre og færre går op i at købe fine kort og sende julehilsner til folk. Tidligere var det en ting, som de fleste gjorde. Og det var endda en ting, som rigtig mange mennesker gjorde. I dag er det helt anderledes. For i dag er der langt flere, der slet ikke sender julehilsner. Der er dem, der er gået over til at sende digitalt. Hvor de før sendte rigtige breve og kort sender de nu blot en mail med noget sjovt pynt. Det kan også vise folk, at man har tænkt på dem. Dog betyder det langt mere at få et julekort i fysisk form i form af et kort eller et brev. Det bør man derfor gøre i langt højere grad da det er noget, som de fleste vil elske. Nedenfor kan du få gode råd til hvordan et julekort kan se ud og hvordan du kan skrive en julehilsen.

Lad kærligheden skinne igennem i din glædelig jul hilsen

I det følgende kan du få ideer til hvordan du kan skrive julehilsner. Du kan for eksempel skrive:

  1. ”Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul med familie og venner”. 

Det er klassisk og sødt. Du kan også skrive:

  1. ”Vi håber, I får en dejlig aften og kommer godt ind i det nye år”. 

Også en hilsen som: 

  1. ”Vi glæder os til at se jer næste år når julen og nytåret er overstået”

kan være en god hilsen. Derudover kan det også give mening at skrive: 

  1. ”Glædelig jul til jer alle sammen og hils omkring”. 

Skal det være helt kort kan man skrive:

  1. ”Ho ho ho, glædelig juuuuuul”

Skal det være lidt sjovt kan man skrive: 

  1. ”Jeg skulle hilse fra Rudolf – og glædelig jul for resten”. 

Skal man skrive til en man vil imponere kan man skrive:

  1. ”Hej smukke, håber julen bliver lige så smuk som dig, selvom det nok er umuligt”. 

Det er en sød hilsen at sende. Man kan også skrive:

  1. ”Nu er det snart juuuul og jeg kan ikke vente længere – på at se dig”. 

Det er en sjov hilsen, hvor man giver udtryk for, at man glæder sig til at se en man holder af. Man kan også skrive noget i stil med:

  1. ”Julen er hjerternes fest, så det er synd for julen, at du har taget mit hjerte”. 

Det er en sød hilsen, som kan gøre alle glade. Alternativt kan du overveje at skrive:

  1. ”Rigtig god til jer alle tre”

Hvis det er en person der er gravid og venter et lille barn. 

Skriv glædelig jul på din egen måde

Desværre er der stadig mange der køber pap og papir. De køber forskellige former for papir og pap og det er en skam. Det er nemlig ærgerligt, at så mange tror, at de er nødt til at købe disse ting. Det de slet ikke ved er, at man faktisk sagtens kan finde disse ting som genbrug. Det kan man endda gøre på en god måde hvis man ønsker det. Det kan være, at man finder nogle gamle bøger, som er blevet smidt ud. Du kan også skrive noget i stil med ”Kære julenisse, så blev det jul igen og mon ikke den bliver lige så god som den plejer”. Det kan skrives til en man har kendt altid. Man kan også skrive ”Julen er årets hyggeligste tid og den bliver kun hyggeligere med dig”. Man kan også skrive noget tidligt i december og skrive ”Håber, at I kommer gennem december og at I får en god juleaften”. Derudover kan man også skrive ”Ærgerligt, at vi ikke kan holde jul med jer, men vi glæder os til at se jer til julefrokosten”.  

Sjovt og interessant og ikke så seriøst

Når det kommer til jul bliver folk meget ofte meget seriøse og højtidelige. Det er som om, at julen er et tidspunkt, hvor man går meget op i, at man ikke skal have det for sjovt og være for fjollet. Alt julepynt og lignende må aldrig være så sjovt og interessant. Det skal være lidt kedeligt da det er noget, som de fleste kan lide. 

Det kan man for eksempel gøre hvis man ønsker at skrive et kort. Her kan man med fordel vælge at skrive et kort med en lidt sjov tekst. Det er med til at gøre, at man laver lidt om i de ellers meget kedelige traditioner. For det vil altid være med til at gøre, at man med det samme kan lave noget sjovt og dejligt til den der ønsker det. Du kan skrive nogle sjove ord og en sjov hilsen. På den måde er du sikker på, at det ikke bliver kedeligt og højtideligt. Du kan også lave et sjovt kort, som ikke ser seriøst ud, men som måske afbilder en sjov og fjollet Rudolf med rød og fjollet næse. Hvis det kan få folk til at trække på smilebåndet, er det nok for det er i sig selv en stor ting, som ikke sker hver dag. 

Nu har du fået noget inspiration til en julehilsen, der er både kærlig, sjov, god og som kan bringe julestemningen helt i top.

Skriv en kommentar