Julehilsen

10 gode og sjove julehilsner: En god julehilsen er guld værd

Når man skal skrive julehilsner kan man lige så godt gøre noget ud af dem. For faktisk er der mange, der slet ikke skriver sådanne hilsner mere. I takt med, at postvæsenet er blevet langsommere og at folk ikke skriver så mange breve er der mange, der helt lader være med at skrive julekort. Det er naturligvis en stor skam. For faktisk kan det være en rigtig god ide at skrive julekort til folk. Det kan nemlig være noget, som alle kan lide og det er en skøn ting for dig og alle dem du kender. Brug derfor noget tid på at skrive en god og sjov julehilsen. Der er ingen der siger, at julen behøver at være helt så seriøs. I stedet for kan du sagtens sørge for at skrive noget sjovt i stedet. Det er noget, som alle kan lide og derfor kan du lige så godt sørge for, at skrive noget, som får folk til at trække på smilebåndet. For hvis du gør det så får de en lidt bedre jul og det er selvfølgelig noget, som du kan være glad for.

10 eksempler på en god og sjov julehilsen

I det følgende afsnit kan du få nogle gode eksempler på sjove julehilsner. Du kan for eksempel skrive “God jul, håber Rudolf kommer forbi”. Det er en sjov hilsen, hvor man refererer til julemandens transportmiddel. Man kan også skrive “Alt jeg vil have til jul er dig (og et stort glas vin)”. Det er sjovt fordi, at det først er sødt, men så bliver det faktisk mere humoristisk. Du kan også lave en anden julehilsen med reference til alkohol “Glædelig jul, du er som Jägerbomb, du får mit hjerte til at slå hurtigere og nogle gange gør det mig syg”. Det er lidt sødt, men også ret sjovt. Du kan også referere til misteltenen, som alle kender: “Hvad der sker under misteltenen bliver under misteltenen”. Det er sjovt fordi, at det gør folk glade at få et kys under den lille grønne plante. 

Du kan også skrive noget om de dyre ønsker du vil have “Alt jeg vil have til jul er dig, og en meget dyr taske, og dig, og en meget stor jakke, og dig, og et dyrt ur”. Det er også en hilsen folk vil kunne lide. En anden reference til alkohol kan for eksempel være “Prosecc ho ho ho”. Det er også en sjov og underholdende hilsen. Du kan også blot skrive noget i stil med “God jul, håber pengestrømmen er med dig”. Det er nemlig vigtigt, at man har mange penge. Hvis man skal blive I samme tema kan man skrive ”Glædelig jul, kærlige hilsner fra din finansielle byrde”. Det er sjovt for faktisk er det meget dyrt at holde jul. Du kan også skrive noget om julens sange så som ”Det kimer nu til julefest, og du har fået en hest”. Det er selvfølgelig kun sjovt hvis du rent faktisk giver en hest. Du kan også skrive ”Glade jul, dejlige jul, nu må vi håbe du ikke bliver fuld”. Det kan være skægt at drille folk på den måde. Også en anden sang kan du bruge til en hilsen ”Højt fra træets grønne top, sidder du i fuld gallop”. Det kan handle om, at man altid er helt oppe at køre når det er jul. Også en hilsen som ”Glade jul, dejlige jul, hvorfor er det blevet så gul”. Det kan være fordi, at en person tidligere har leget med gule farver. 

Ord der varmer er gode til jul

Skal man skrive noget godt til jul kan man for eksempel skrive nogle ord, der varmer rigtig godt. Det kan gøre, at man får det langt bedre for så kan man sørge for, at man altid har det rigtig godt. Man kan blandt andet skrive til folk, at deres venskab betyder rigtig meget for en. Derudover kan man skrive, at det især er folks venskab, der varmer når det er blevet koldt udenfor. Hvis der er tale om familie kan man selvfølgelig ikke skrive venskab. I det tilfælde kan man i stedet for skrive, at det varmer, at man har nogle mennesker omkring sig, som er med til at varme en om hjertet. 

En anden ting man kan sende som en julehilsen er også en forhåbning. Det kan for eksempel være en forhåbning om, at man håber, at dem man sender en hilsen til får en god jul. Hvis man skriver til nogle man ikke skal holde jul med kan man skrive til dem, at man håber, at de får en god jul. Det vil de formentligt nyde rigtig meget. 

Skriv lidt om sjove juleproblemer

En ting man kan skrive om er noget om julens problemer. Som før nævnt kan det være sjovt at skrive noget, som er lidt sarkastisk. Når man snakker om juleproblemer kan man sagtens være lidt sarkastisk. Man kan nemlig med stor fordel skrive, at man håber, at personen der modtager hilsenen ikke kommer til at have for mange problemer op til julen. For eksempel kan man skrive, at det jo kan være et stort problem, at julen starter tidligere og tidligere hvert år. Her kan man dog blot skrive til dem, at der er én god ting ved dette. For så kan man blot lade kravlenisser og andre ting blive hængende således, at man altid har julepynt.

Det er en smart ting. Det er selvfølgelig sagt med lidt sarkasme. For der er formentligt ikke mange, der har lyst til at have kravlenisser og julehjerter hængende i juli. 

Skriv en kommentar